Skip to main content

Tjenester

Service/Boliger

Elektro installasjon i bolig og næring

Vi utfører alle typer sterkstrøm og svakstrømsinnstallasjoner. Alt fra service oppdrag til komplette anlegg på næringsbygg.

Varmeanlegg

Vi utfører alle typer varmeanlegg. Enten du skal ha panelovner i standard utførelse eller design ovner i glass. Vi legger varmekabler i vanlige betongkonstruksjoner, i lavtbyggende gulv eller under parkett. Ønsker du varmekabler i oppkjørsel, gårdsplassen din eller som sikring for isdannelse i takrenner har vi løsninger for dette også.

Varmepumper

Vi monterer å selger luft til luft varmepumper. En luft til luft varmepumpe brukes til å varme opp boliger og fungerer i praksis som et omvendt kjøleskap. En luft til luft varmepumpe henter ut energien fra uteluften, med noe tilført elektrisitet og flytter varmen inn i huset i form av varm luft. I en typisk luft/luft-varmepumpe vil en tilførsel av 1 kWh elektrisitet kunne ta opp 2 kWh varme fra uteluften og overføre 3 kWh varme til boligen.

Lys styring

Trenger du en ekstra lysbryter i gangen, eller både oppe og nede i trappen? Dette er typiske oppgaver som Lys styring løser hver dag, helt uten bruk av synlige ledninger. Trådløs installasjonsmetode for det elektriske anlegget i huset, gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet, og økt komfort for deg som beboer. Mulighetene som Lys styring gir er ikke bare funksjonelle, men de kan også redusere driftskostnader.

Prosjektering

Trenger du hjelp til prosjektering av ditt elektriske anlegg, hjelper vi deg gjerne.

Våre tjenester i service og bolig omfatter:

  • Service avtaler/kontrakter næring, offentlig bygg
  • Service bolig
  • Komplette bolig installasjoner.

Kontakt

Sigurd Ekre
Servicesjef/Elektroingeniør
Tlf. 90988089
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.