Skip to main content

Energisparing

Energieffektiv belysning

Har du vurdert å bytte til mer energieffektiv belysning i boligen? Med et økt fokus på energisparing, klimaforandringer og svingende strømpriser, har stadig flere kontaktet oss med tanke på energieffektiv belysning. Mange tror fortsatt at energieffektiv belysning går på bekostning av lyset, men med dagens teknologi finnes det flere gode løsninger som både gir energisparing og hjemmekoselig lys. Mange av våre kunder som ønsker energieffektiv belysning installerer LED-lys, og her kan man virkelig snakke om energisparing. Med LED får du en energieffektiv belysning som har en levetid på 10-14 års normal bruk i bolig, samtidig som LED bruker mye mindre energi enn vanlige lyspærer. I tillegg til at du får en energieffektiv belysning, kan LED også brukes til markering av trappetrinn, som trappenese og kan også nedfelles i gulvet.

Skal du bygge nytt og ønsker en energieffektiv belysning og bolig, bør du vurdere et smarthus. Et smarthus er designet for komfort og funksjonalitet, men også i forhold til energisparing er smarthus en god løsning. Ved hjelp av en trådløs fjernkontroll kan du kontrollere varmen til enhver tid, samtidig som du har en energieffektiv belysning du kan styre.

Våre elektrikere fungerer mer enn gjerne som konsulenter dersom du ønsker en mer energieffektiv belysning. Med fokus på ny teknologi og etterutdanning, har våre elektrikere full oversikt over energisparing og vet hvordan man, etter kundens behov, skal installere mer energieffektiv belysning.

Spesielt for bedrifter og institusjoner er det mye å spare på en energieffektiv belysning. Med strømpriser som svinger mye, kan man oppnå stor energisparing ved å bytte til mer energieffektiv belysning. Dersom du har spørsmål om energieffektiv belysning eller hvordan du kan oppnå energisparing, er det bare å ta kontakt med oss.